Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Vaccinaties voor reizen, werk en studie

 

Op reis, op het werk of tijdens een stage zijn er soms gezondheidsrisico’s. Om u te helpen gezond te blijven houdt de GGD spreekuren in Utrecht.

Reizigersspreekuren open in Utrecht!

Op vrijdag zijn er reizigersspreekuren in Utrecht. Maak hiervoor een afspraak online. Of bel naar 030-6086060 op woensdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Er is voldoende plaats, ook voor vervolgvaccinaties of bedrijfsvaccinaties!

Uw coronavaccinatie en reisvaccinaties

Wilt u een afspraak maken voor vaccinaties op reis? Hou er dan rekening mee dat tussen een coronavaccinatie en de reisvaccinatie(s) 7 dagen tijd moet zitten. Dit betekent dat 7 dagen voor tot 7 dagen na uw coronavaccinatie geen reisvaccinaties gegeven worden.

Persoonlijk advies

U gaat op reis naar het buitenland. En u vraagt zich af of u vaccinaties nodig heeft. En wat dan precies? Op het spreekuur vertellen wij u er graag meer over. U krijgt een persoonlijk advies van onze ervaren artsen en verpleegkundigen. De vaccinaties die voor u nodig zijn krijgt u gelijk tijdens uw afspraak. Zo gaat u goed voorbereid op reis. 

Om uw werk of studie veilig te kunnen doen is soms bescherming door vaccinaties noodzakelijk. Ook hiervoor kunt naar het spreekuur komen. 

Naar het spreekuur 

De reizigersspreekuren zijn open in Utrecht op vrijdag. Er zijn geen spreekuren meer in Amersfoort en Zeist omdat onze artsen en verpleegkundigen ook meehelpen bij de Corona-bestrijding.