Ga naar de inhoud

Sense Netwerkmiddag 2018

'Gepast of ongepast'

Wat is ‘gepast of ongepast’ in je houding als professional bij het bespreken van seksualiteit met jongeren? Hier hebben we het over tijdens de Sense Netwerkdag regio Utrecht op 8 maart 2018. Een inspirerende middag waarbij we aan de hand van voorbeelden en theorie onder de loep nemen wat gepast of ongepast is in het gedrag van een professional. We gaan aan de slag met een quiz, een lezing van Linda Duits en Margreeth van der Kolk gaat ons wegwijs maken in de theorie over overdracht en tegenoverdracht. 

Ook dit jaar zijn korte pitches weer onderdeel van het programma. Het idee is om in één minuut, vanuit jouw organisatie en ervaring, een belangrijke boodschap mee te geven over het thema ‘gepast of ongepast’. Zou jij dit willen doen? Vul dat in op het digitale aanmeldingsformulier.  

Wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 8 maart 2018 in de Tuinzaal van het Centraal Museum te Utrecht, Nicolaasdwarsstraat 14. Voor de routebeschrijving zie hier.

Programma en aanmelden

Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan hier.
De Sense Netwerkmiddag is geaccrediteerd bij de NVVS, V&VN, Registerplein en SKJ. De bijeenkomst is gratis voor genodigden. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 70 personen. Wij willen je verzoeken om met maximaal twee personen per organisatie te komen en het liefst geen stagiaires.
Wij vernemen ook graag of je van de lunch gebruik wilt maken. 

Wij ontvangen je aanmelding voor deze bijeenkomst graag vóór 6 maart 2018.