Ga naar de inhoud

Werken bij GGD regio Utrecht

Wilt u bijdragen aan de publieke gezondheid van de ruim 1,2 miljoen inwoners van de provincie Utrecht? Kom dan bij de GGD regio Utrecht werken! Regelmatig zoeken wij professionals die een bijdrage kunnen leveren via medische verpleegkundige, beleidsmatige en ondersteunende functies.

Bij de GGD werken 700 medewerkers verspreid over bijna 60 locaties. Door fusies en nieuw belegde taken is de organisatie in korte tijd sterk gegroeid. De organisatie werkt voortdurend aan verdere en passende professionalisering van de organisatie en haar medewerkers.
Lijkt het u leuk om in een dynamische en politiek-bestuurlijke organisatie te werken waar volop uitdaging is en vindt u net als de GGD betrokkenheid, betrouwbaarheid en creativiteit belangrijk? Kijk dan in het menu of er vacatures zijn. Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures.

Ook voor studenten en werkervaringsplaatsen zijn er mogelijkheden bij de GGD. Kijk daarvoor bij de pagina over stages.

Doorlopende vacatures

GGD regio Utrecht is voor de afdeling Jeugdgezondheidszorg doorlopend opzoek naar jeugdartsen voor minimaal 24 uur per week. Bij de GGD werk je als jeugdarts voor de doelgroep 0-12 jaar en 12-18 jaar en in nauwe samenwerking met andere professionals. Meer over de vacature voor jeugdarts vindt u in de vacaturetekst.

Open sollicitaties

U kunt bij ons alleen solliciteren op lopende vacatures vermeld in het menublok "Direct naar". Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures.