Ga naar de inhoud
Zoeken

Werken bij GGD regio Utrecht

 

Wil jij bijdragen aan de publieke gezondheid van de ruim 1,3 miljoen inwoners van de provincie Utrecht? Kom dan bij GGD regio Utrecht werken! Regelmatig zoeken wij professionals die een bijdrage kunnen leveren via medische verpleegkundige, beleidsmatige en ondersteunende functies.

Bij de GGD werken 730 medewerkers verspreid over bijna 60 locaties. Door fusies en nieuw belegde taken is de organisatie in korte tijd sterk gegroeid. De organisatie werkt voortdurend aan verdere en passende professionalisering van de organisatie en haar medewerkers.
Lijkt het je leuk om in een dynamische en politiek-bestuurlijke organisatie te werken waar volop uitdaging is en vind je net als de GGD betrokkenheid, betrouwbaarheid en creativiteit belangrijk? Kijk dan in de menublokken of er vacatures zijn. Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures.

Ook voor studenten en werkervaringsplaatsen zijn er mogelijkheden bij de GGD. Kijk daarvoor bij de pagina over stages.

Doorlopende vacatures

Regelmatig zijn wij voor de afdeling Jeugdgezondheidszorg op zoek naar jeugdartsen, ANIOS en jeugdverpleegkundigen. Meer hierover vind je in de vacatureteksten in het Menublok "Doorlopende vacatures".

Extra handen nodig!

Op zeer korte termijn hebben wij extra handen nodig om onze corona-organisatie uit te breiden. 
GGD regio Utrecht gaat nog meer testen. Vanaf juni kunnen alle Nederlanders mét klachten zich laten testen (nu is dit alleen voor beperkte groepen mogelijk). In de regio Utrecht gaan wij dit testbeleid grotendeels uitvoeren.

Voor deze opschaling heeft GGDrU meer (tijdelijke) medewerkers nodig. Geïnteresseerd? Schrijf je dan in bij Unique via: https://overheid.werkt.today/GGD-utrecht

Unique neemt contact met je op om je beter te leren kennen, en te inventariseren of je geschikt bent voor één van de beschikbare rollen.

Om vanaf 1 juni te kunnen beschikken over extra hulp, vragen wij jou je zo snel mogelijk in te schrijven. 

Open sollicitaties

Je kunt bij ons alleen solliciteren op lopende vacatures vermeld in de menublokken. Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures.