Ga naar de inhoud
Zoeken

Werken bij GGD regio Utrecht

 

Wil jij bijdragen aan de publieke gezondheid van de ruim 1,3 miljoen inwoners van de provincie Utrecht? Kom dan bij GGD regio Utrecht werken! Regelmatig zoeken wij professionals die een bijdrage kunnen leveren via medische verpleegkundige, beleidsmatige en ondersteunende functies.

Bij de GGD werken 730 medewerkers verspreid over bijna 60 locaties. Door fusies en nieuw belegde taken is de organisatie in korte tijd sterk gegroeid. De organisatie werkt voortdurend aan verdere en passende professionalisering van de organisatie en haar medewerkers.
Lijkt het je leuk om in een dynamische en politiek-bestuurlijke organisatie te werken waar volop uitdaging is en vind je net als de GGD betrokkenheid, betrouwbaarheid en creativiteit belangrijk? Kijk dan in de menublokken of er vacatures zijn. Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures.

Ook voor studenten en werkervaringsplaatsen zijn er mogelijkheden bij de GGD. Kijk daarvoor bij de pagina over stages.

Doorlopende vacatures

Wij zijn voor de afdeling Jeugdgezondheidszorg doorlopend op zoek naar jeugdartsen voor minimaal 24 uur per week. Bij de GGD werk je als jeugdarts voor de doelgroep 0-12 jaar of 12-18 jaar en in nauwe samenwerking met andere professionals. Meer over de vacature voor jeugdarts vind je in de vacaturetekst.

Open sollicitaties

Je kunt bij ons alleen solliciteren op lopende vacatures vermeld in de menublokken. Indien hier niets staat zijn er op dat moment geen vacatures.