Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Vrije inloop coronavaccinatie vanaf donderdag 13 januari, Jaarbeurs per direct

 

De piek van de boostercampagne is geweest. Daardoor is er weer ruimte zonder afspraak te prikken. Iedereen die aan de 'beurt' is, kan binnen openingstijden langskomen voor een prik. Vanaf donderdag 13 januari op bijna al onze vaccinatielocaties, per direct bij de Jaarbeurs.

Vrije inloop coronavaccinatie

Vanaf vanmiddag starten we weer met vrije inloop op de Jaarbeurs en vanaf morgen op alle andere locaties met uitsluiting van de Rijtuigenloods in Amersfoort. Voor de 1e, 2e èn de boosterprik. De 1e prik is altijd zonder afspraak gebeleven, de 2e èn de boosterprik zijn nu ook weer zonder afspraak te halen. De piek van de boostercampagne is geweest. Daardoor is er weer ruimte om inwoners zonder afspraak te prikken. Iedereen die aan 'de beurt' is, kan binnen openingstijden langskomen voor een prik

Vaccinatielocaties

Per direct, woensdag 12 januari kunt u terecht in de Jaarbeurs, Utrecht. Vanaf donderdag 13 januari kunt u op alle priklocaties terecht zonder afspraak met uitsluiting van de Rijtuigenloods in Amersfoort. Vanaf donderdag 13 januari kunt u dus terecht op locaties Amersfoort Meander, Expo Houten, Nieuwegein, Woerden en Veenendaal, en ook op de Jaarbeurs in Utrecht. Vanaf maandag 17 januari hebben we ter vervanging van de Rijtuigenloods een nieuwe locatie in Amersfoort, waar ook direct vanaf opening vrije inloop is.

Voor wie vrije inloop?

De 1e en 2e prik zijn voor iedereen van 12 jaar en ouder. De boosterprik is voor iedereen van 18 jaar en ouder. U kunt zonder afspraak langskomen voor een vaccinatie binnen openingstijden. Kijk voor het actuele overzicht van de openingstijden van de vaccinatielocaties op www.ggdru.nl/coronavaccinatie.

Leeftijdsgroep van 5 tot en met 11 jaar

Binnenkort krijgen ouder(s)/verzorger(s) van kinderen in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 11 jaar een uitnodiging voor een coronavaccinatie van hun kind(eren). Vanaf 18 januari worden de eerste uitnodigingen verstuurd. Voor deze groep is de vaccinatie op afspraak. U kunt voor deze groep nog geen afspraak maken.

Afspraak maken

Wilt u toch een afspraak maken? Maak online uw afspraak via planjeprik.nl.

Online uw afspraak maken, kan 24 uur per dag. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. Vindt u dit zelf lastig om te doen? Misschien kan iemand uit uw omgeving u hierbij helpen. Ook kunt u bij de bibliotheek terecht om hulp hierbij te vragen. Wellicht is het volgende filmpje een handig hulpmiddel voor u Digisterker - uitlegprikafspraak.nl

Maakt u liever telefonisch een afspraak voor een boostervaccinatie? Houdt u er rekening mee dat het druk is op onze lijnen en dat er mogelijk een wachttijd is of dat u er niet doorkomt. Het beste belt u dan in het weekend. Dan is het een stuk rustiger. Maak dan ook direct een afspraak voor uw partner of begeleider. Telefonisch kunt u uw afspraak voor een boostervaccinatie maken via ons regionale nummer. U belt de GGDrU op 030-630 54 00 zeven dagen in de week van 08.00 tot 20.00 uur.

 

  • Met uw DigiD kunt u online een vaccinatie- of een testafspraak maken en ook uw testuitslag raadplegen. Onafhankelijk van onze openingstijden of mogelijk minder goede bereikbaarheid, kunt u online 24/7 terecht. 
  • Voor een vaccinatieafspraak planjeprik.nl
  • Voor een testafspraak via coronatest.nl
  • Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen als u naar een testlocatie of vaccinatielocatie gaat. Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht. Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar.
  • Kleed u goed aan wanneer u naar de test- of vaccinatielocatie komt, het kan zijn dat u buiten al even moet wachten voordat u aan de beurt bent.
  • Kijk voor het actuele overzicht van de openingstijden voor de testlocaties op www.ggdru.nl/testbeleid en voor de vaccinatielocaties op www.ggdru.nl/coronavaccinatie en volg ons op social media #ggdru.
  • Wilt u GGDrU bellen en heeft u een vraag die kan wachten? Bel ons dan op in het weekend, dan is het rustig. Zo kunnen we iedereen sneller helpen. Wij zijn iedere dag bereikbaar van 8.00 tot 20.00u.
  • Ons webcare team is dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur #ggdru

GGDrU vindt u online op TwitterFacebookInstagramLinkedIn en YouTube #ggdru