Ga naar de inhoud
Zoeken

Tijdelijk geen reizigersspreekuren door drukte rondom het coronavirus

Per donderdag 19 maart zal het reizigersspreekuur van GGDrU tijdelijk niet meer doorgaan. Op dit moment is het ook niet mogelijk om een nieuwe afspraak te maken voor een reisadvies en reisvaccinaties.

Op dit moment is de GGD erg druk met alle vragen rondom het coronavirus. Dit vraagt extra inzet van alle artsen en verpleegkundigen die werken voor de GGD, dus ook van de afdeling Reisadvies. Ook zijn er op nu veel beperkende maatregelen op het gebied van (internationale) reizen.

Ik wil graag ergens anders terecht voor een reisadvies en -vaccinaties 

Veel aanbieders van reisadvies en -vaccinaties zijn nu niet beschikbaar. U kunt mogelijk nog terecht bij de Travel Clinic op Schiphol, al kunnen wij deze beschikbaarheid niet garanderen.

Ik heb al een afspraak gemaakt voor reisadvies en -vaccinaties

Uw afspraak zal worden geannuleerd. U ontvangt hiervan op korte termijn een bericht. Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor geannuleerde afspraken 

Ik wil alvast een afspraak maken voor in de toekomst

Op dit moment is het niet mogelijk om een nieuwe afspraak te maken. Zo gauw wij weer beschikbaarheid hebben voor reizigersspreekuren zullen wij dit via onze website communiceren.

Ik heb een dringende vraag met betrekking tot reisadvies en -vaccinaties

Voor dringende vragen met betrekking tot reisadvies en -vaccinaties kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-608 60 60 (op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 12.30 uur). U kunt ook een e-mail sturen naar reizigers@ggdru.nl.

Meer informatie over reizen van de Rijksoverheid

Er zijn nieuwe maatregelen van de Rijksoverheid over reizen. U leest ze op de website van de Rijksoverheid.