Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

GGDrU opent vaccinatielocatie op Utrecht Science Park

 

Op 6 september opent de GGDrU een vaccinatielocatie op het Utrecht Science Park aan Genèvelaan 6, tegenover het Combraplein. Studenten en andere inwoners uit de regio Utrecht kunnen zich laten informeren en laten vaccineren zonder afspraak. In de eerste week is de locatie geopend op 6, 7 en 8 september. De weken daarna is de locatie iedere woensdag open tot en met 27 oktober. De locatie is open van 10.00 tot 17.30 uur.

Inwoners die gevaccineerd willen worden kunnen zonder afspraak maar met ID-bewijs naar de locatie komen. Ze kunnen kiezen voor Janssen of Pfizer. Wordt voor Pfizer gekozen, dan wordt direct een afspraak ingepland voor de tweede vaccinatie. Op de dagen dat de vaccinatielocatie open is staat op het Combraplein een informatiestand die bemand wordt door preventiemedewerkers van GGDrU en studenten van de opleiding Verpleegkunde. Iedereen die twijfelt over de vaccinatie of vragen heeft kan hier terecht. 

De vaste vaccinatielocaties Jaarbeurs, Amersfoort en Driebergen zijn vorige week gesloten. Het grootschalig vaccineren heeft plaatsgemaakt voor fijnmazig, dichtbij de inwoners prikken. Voor het actuele overzicht van vaccinatielocaties kijkt u op www.ggdru.nl/coronavaccinatie