Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Feestelijke opening consultatiebureau Leusden

 

Op woensdag 8 september 2021 opende wethouder Patrick Kiel om 10.00 uur het nieuwe consultatiebureau in Leusden. Een belangrijke plek voor ouders in de gemeente. De jeugdgezondheidszorg (JGZ) geeft hier onder meer de vaccinaties voor het Rijksvaccinatieprogramma en kijkt naar de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen.

Voor de verhuizing zat het consultatiebureau aan de Mulderij. Vanwege het aflopen van het huurcontract verhuist het consultatiebureau naar Hoefijzer 18e. De nieuwe locatie is inmiddels klaar en wordt 8 september feestelijk geopend. 

Wat gebeurt er op het consultatiebureau?

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD regio Utrecht volgt samen met ouders de gezondheid, groei en ontwikkeling van kinderen. Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistenten JGZ zetten zich in voor de gezondheid van baby’s, peuters, basisschoolkinderen én jongeren tot 18 jaar. Ouders kunnen op het consultatiebureau terecht met vragen over onder andere de ontwikkelingsfase van hun kind, vragen over borstvoeding, gezond eten en vaccinaties van het

Rijksvaccinatieprogramma.

Meer informatie over de JGZ kunt u vinden op onze website: www.ggdru.nl/mijn-kind