Ga naar de inhoud

De Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht in Maarssen-dorp verhuist

Vanaf maandag 15 april kunnen ouders/verzorgers terecht op de nieuwe locatie voor de Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht (GGDrU) aan de Binnenweg 2 in Maarssen. De huidige locatie aan de Gaslaan 18 sluit op woensdag 10 april. Op deze nieuwe locatie kunt u terecht voor het consultatiebureau, het inloopspreekuur voor 0-12 jarige kinderen (zonder afspraak) en voor alle afspraken bij de jeugdarts en of de jeugdverpleegkundige met uw kind.

Parkeren

Er is een speciale parkeerplaats voor bezoekers van GGDrU. Wanneer u vanuit het dorp komt is deze voorbij de brandweergarage. Dit is direct aan de Vecht achter het grijze hek. De parkeerplekken voor het gebouw zijn alleen beschikbaar voor de brandweer.

Jeugdgezondheidszorg

Elk kind heeft het recht om gezond en veilig op te groeien. De jeugdgezondheidszorg (JGZ) ondersteunt daarbij. GGDrU kijkt graag met u mee naar de ontwikkeling van uw kind. Ook kunt u bij de jeugdgezondheidszorg terecht met al uw vragen over opgroeien en opvoeden van uw kind van 0-18 jaar.

Meer informatie en contact

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met ons Service Center. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-17.00 uur via het telefoonnummer 033-460 00 46. Ook voor vragen over opgroeien kunt u ons bellen. Dezelfde dag belt een jeugdverpleegkundige van het telefonisch spreekuur u terug. 

U kunt ook zonder afspraak langskomen. Op de nieuwe locatie zijn de inloopspreekuren op dinsdag van 9.00-9.30 en donderdag van 13.00-13.30 uur.

Stelt u liever online uw vraag? Dan kunt u elke werkdag tussen 8.30-17.00 uur chatten met GGDrU op www.ggdru.nl/chatten of kunt u e-mailen naar jeugdgezondheidszorg@ggdru.nl.

Jongeren kunnen ook ’s avonds en in het weekend chatten en veel informatie vinden via www.jouwggd.nl. Op www.ggdru.nl/mijnkind vindt u alle informatie rondom opvoeden en opgroeien.

U bent van harte welkom op ons nieuwe adres!