Ga naar de inhoud
Zoeken

8 oktober: Conferentie "Geweld in gezinnen, het komt (te vaak) voor".

angstig kind met ouders die ruzie maken

Ook dit jaar is er weer een conferentie met als centraal thema ‘traumaverwerking en herstel’. Want met het stoppen van geweld is de impact daarvan niet verdwenen voor betrokkenen, terwijl professionals dan (vaak) de betrokkenen loslaten. In de conferentie wordt ingezoomd op hoe geweld doorwerkt in een mensenleven en wat kunnen professionals betekenen in de fase van traumaverwerking en herstel.

Voor wie is deze conferentie bedoeld?

Professionals uit provincie Utrecht werkzaam bij primair, voortgezet en speciaal onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, lokale (wijk)teams, (jeugd)gezondheidszorg, huisartsen, kinderartsen, verloskundigen, kraamzorg, GGZ, (jeugd)hulpaanbieders, jongerenwerk, welzijnsorganisaties, gemeenten (w.o. beleidsmedewerkers, leerplicht), Werk & Inkomen, Raad voor de Kinderbescherming, Samen Veilig Midden-Nederland, Politie, Reclassering, Justitie.

Samenwerking

De conferentie wordt georganiseerd door gemeenten verbonden in de Regiovisie Huiselijk Geweld en Kindermishandeling Utrecht in samenwerking met GGD regio Utrecht, Veilig Thuis Utrecht, buurtteams sociaal Utrecht, Hogeschool Utrecht en het kennisplatform Utrecht Sociaal (kUS).

Meer informatie over het programma en de workshops vind je hier.

Waar?

Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

Kosten en aanmelden

De conferentie kost € 50,-- p.p. inclusief lunch en borrel. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Aanmelding is pas definitief na ontvangst betaling en ingevuld aanmeldformulier. Betalen kan via de link die in de bevestigingsmail staat en vindt plaats middels Ideal. U ontvangt hierna per mail een factuur zodat u (indien van toepassing) de kosten bij uw werkgever kunt declareren.
Restitutie is niet mogelijk. Bij verhindering is het wel mogelijk om iemand anders in uw plaats te laten gaan. Geef dit dan door via kus@hu.nl. De mogelijkheid tot aanmelden sluit op 1 oktober of als er geen plaats meer is.