Ga naar de inhoud

2 november: Mama en Papa café MOOIJ IJsselstein

Het Mama en Papa café MOOIJ is de ontmoetingsplek voor ouders met jonge kinderen. De Bibliotheek Lek & IJssel organiseert het Mama en Papacafé in IJsselstein samen met GGD regio Utrecht. Elke eerste vrijdag van de maand tussen 10.00 en 11.30 uur vindt het Mama en Papa café plaats.

Heeft u jonge kinderen (tot 4 jaar) en lijkt het u leuk om andere ouders te ontmoeten en ervaringen te delen? Wilt u wel eens in gesprek gaan over opvoeden, opgroeien en gezondheid? Dan is het Mama en Papa café vast iets voor u! De Bibliotheek organiseert het Mama en Papacafé in IJsselstein iedere maand op een vaste ochtend. In een ontspannen sfeer, zonder afspraken, kunt u vragen stellen aan de jeugdexpert van de Bibliotheek en de jeugdverpleegkundige van GGD regio Utrecht, maar ook met elkaar ervaringen, informatie, twijfels en zorgen uitwisselen. Gezellig, met een gratis kopje koffie of thee!  
Elke maand is er aandacht voor een bepaald thema. Hiervoor nodigen we een gast uit: een lokale expert die vanuit eigen expertise met u in gesprek gaat en vragen kan beantwoorden.
Tijdens deze ochtenden wordt ook voorgelezen aan de kinderen.

Waar?

Mama en Papa café M.O.O.IJ. vindt plaats in de Bibliotheek Lek & IJssel,  Overtoom 7 in IJsselstein,

Wanneer?

Het is elke eerste vrijdag van de maand  van 10.00 - 11.30 uur, van september t/m juni.