Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Contact met de Jeugdgezondheidszorg

 

GGD regio Utrecht verzorgt de Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar. De GGD doet dit voor  alle gemeenten in de provincie Utrecht.  Maar niet in de gemeente Utrecht. Woont u in de gemeente Utrecht? Kijk dan op de website van de gemeente Utrecht.

Aangepaste werkwijze en diverse locaties gesloten

De GGD is erg druk met alle vragen rondom het coronavirus. Dit vraagt extra inzet van alle artsen en verpleegkundigen die werken voor de GGD, dus ook van de afdeling Jeugdgezondheidszorg.
Bekijk de aangepaste werkwijze in het nieuwsbericht.

Ook zijn sommige locaties gesloten omdat ze in verzorgingstehuizen of dorpshuizen zitten. Op de pagina Adressen Consultatiebureaus kunt u zien of uw consultatiebureau open is of dat u ergens anders terecht kunt.

Bel ons als u:

  • een vraag heeft over voeding, verzorging en opvoeding van uw kind. Een jeugdverpleegkundige belt u dezelfde dag terug;
  • een afspraak wilt maken of verplaatsen met de jeugdarts, jeugdverpleegkundige of assistente;
  • informatie wilt over de Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht.

Chat met een jeugdverpleegkundige

Is uw kind tussen de 0 en 4 jaar? En heeft u een vraag over het opvoeden of het opgroeien van uw kind? Dan kunt u chatten met een jeugdverpleegkundige. De chattijden zijn:

  • maandag tot en met vrijdag van 08.30  tot 17.00 uur
  • maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 17.00 tot 20.30 uur  

Een extra onderzoek of gesprek aanvragen

Wilt u een extra onderzoek of gesprek met een jeugdarts of jeugdverpleegkundige? Dat kan. Klik dan op het formulier een extra onderzoek of gesprek aanvragen