Ga naar de inhoud

Aanvraag extra onderzoek of gesprek

decoratief

Heeft u vragen over de ontwikkeling, gezondheid of het welzijn van uw kind? Dan kunt u een afspraak maken met een jeugdarts of jeugdverpleegkundige van de GGD regio Utrecht.

De afspraken worden ingepland op de hiervoor bestemde spreekuren. Kinderen en jongeren vanaf 12 jaar kunnen zelf ook een extra onderzoek/gesprek aanvragen via het aanvraagformulier extra onderzoek of gesprek jongeren.

Met welke vragen kunt u bij de Jeugdgezondheidszorg terecht?

De spreekuren zijn voor alle ouders/verzorgers met vragen over de ontwikkeling of de gezondheid van hun kind en tevens voor kinderen of jongeren zelf. De vragen kunnen gaan over allerlei onderwerpen, zoals: opvoeding, leefstijl (problemen met eten, gewicht, slapen, etc.) pesten, seksualiteit of gevoelens. Het kan ook gaan over gedragsproblemen, bijvoorbeeld drukke kinderen, of tics die vervelend zijn. Ook kan het gaan over sociaal emotionele problemen, bijvoorbeeld problemen in het leggen van contact, faalangst en onzekerheid. Maar ook onderwerpen als groei, gehoor, houding en algehele ontwikkeling kunnen tot de vragen behoren.

Waar kunt u op de spreekuren terecht?

De spreekuren vinden plaats in het wijkgebouw, op de CJG- of GGD-locatie bij u in de buurt. Zie adressen GGD regio Utrecht.

Hoe kunt u een onderzoek/gesprek aanvragen?

Een extra onderzoek/gesprek kunt u aanvragen via onderstaand aanvraagformulier. Vermeld duidelijk waarover u zich zorgen maakt of waar u graag over wilt praten.
U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of ons mailen:

Aanvraagformulier extra onderzoek Jeugdgezondheidszorg

Naam
Vragen met een * zijn verplicht
School
Aanmelder
Verzenden