Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Alle informatie over corona op een rij

 

Woont u in de regio Utrecht of bent u werkzaam in deze regio en bent u op zoek naar informatie over het coronavirus? Op deze pagina hebben we alles over corona op een rij gezet.

Bellen voor een coronatest of bellen met vragen over corona?
Maak direct een afspraak online (voor een test of vaccinatie)
Alles over de coronavaccinatie

Alle informatie over de CoronaCheck-app: www.coronacheck.nl of bel 0800-1421

Registratie internationaal vaccinatiebewijs

Bent u (deels) buiten de Europese Unie gevaccineerd dan helpen wij u graag met de registratie en installatie in de CoronaCheck-app. U maakt een afspraak voor deze registratie via 030-800 28 99. Meer informatie over het registeren van uw vaccincatie leest u in ons nieuwbericht.

Inwoners

­
Woont u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over de coronatest of vaccineren? Of een testafspraak maken? We hebben alles over corona voor u op een rij gezet.

(Zorg)- professionals

Werkt u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over bijvoorbeeld de coronatest of het vaccineren? We hebben alles over corona voor u op een rij gezet.
 

scholen en kinderopvang

Werkt u op een school of op de kinderopvang in de regio Utrecht? De meest actuele coronamaatregelen hebben wij voor u op een rij gezet.
 

Horeca, sport en bedrijven

De meest actuele coronamaatregelen die gelden voor bedrijven, werkgevers, de horeca en sportverenigingen hebben wij voor u op een rij gezet.