Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Alle informatie over corona op een rij

 

Woont u in de regio Utrecht of  bent u werkzaam in deze regio en bent u op zoek naar informatie over het coronavirus?  Op deze pagina hebben we alles over corona voor inwoners, (zorg)professionals, scholen en kinderopvang, en horeca, sport en bedrijven op een rij gezet.

Bellen voor een coronatest of bellen met vragen over corona?
Maak direct een testafspraak online
Alles over de coronavaccinatie

Alle informatie over de CoronaCheck-app: www.coronacheck.nl of bel 0800-1421

Registratie internationaal vaccinatiebewijs

Bent u (deels) buiten de Europese Unie gevaccineerd dan helpen wij u graag met de registratie en installatie in de CoronaCheck-app. U maakt een afspraak voor deze registratie via 030-800 28 99. Deze registratie vindt plaats in Testpaviljoen B Jaarbeurs (iedere dag tussen 9.00 – 17.00 uur) of in het Stadskantoor (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur).

Inwoners

­
Woont u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over de coronatest? Of een testafspraak maken? We hebben alles over corona voor u op een rij gezet.

(Zorg)- professionals

Werkt u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over bijvoorbeeld de coronatest of het vaccineren? We hebben alles over corona voor u op een rij gezet.

scholen en kinderopvang

Werkt u op een school of op de kinderopvang? De meest actuele coronamaatregelen hebben wij voor u op een rij gezet.
 

Horeca, sport en bedrijven

De meest actuele coronamaatregelen die gelden voor bedrijven, werkgevers, de horeca en sportverenigingen hebben wij voor u op een rij gezet.

Test- en vaccinatielocaties in beeld

Test- en vaccinatielocaties in beeld. Op het hoogtepunt van de bestrijding van de coronapandemie zag de regio Utrecht er begin augustus 2021 zo uit